середа, 02 грудня 2020 00:45

Творець "Чорного дзеркала" зніме псевдодокументалку про пандемію 2020-го

Творець "Чорного дзеркала" зніме псевдодокументалку про пандемію 2020-го
Творець серіалу "Чорне дзеркало" Чарлі Брукер написав перший драфт нового проєкту для Netflix. Це псевдодокументалка про 2020 рік. Фото: BBC

Творець серіалу "Чорне дзеркало" Чарлі Брукер готує проєкт для стрімінгової платформи Netflix. Це псевдодокументалка про пандемію коронавірусу.

"Чарлі Брукер написав перший чорновик фільму про 2020 рік. Це для Netflix. Граю історика, у якого беруть інтерв'ю рік по тому. Розповідає про минулі події. Я насправді дуже відлякую та відштовхую у цій ролі. Вам сподобається моя перука", - каже Г`ю Ґрант в інтерв'ю журналу New York. Виконає головну роль. Зараз знімається з Ніколь Кідман у міні-серіалі від HBO "Знищення".

Чарлі Брукер - колишній колумніст The Guardian. Зосередився на темі Covid-19, а саме реакції суспільства на хворобу та її висвітлення в новинах. Зробив про це шоу для BBC Antiviral Wipe. Спродюсувала партнерка по "Чорному дзеркалу" Аннабель Джонс.

Це перший проєкт Брукера в рамках угоди з Netflix вартістю $100 млн. Направлена на посилання впливу стрімінгової платформи у Великій Британії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прем'єри тижня: Український тріумфатор "Санденсу", Ґаспара Ное та вбивчий інтелект

Сюжет, акторський склад та дата виходу 6-го сезону "Чорного дзеркала" поки не повідомили.

5-ий сезон вийшов влітку 2019-го. Основний сюжетний мотив багатосерійки - вплив сучасних технологій на повсякденне життя. До акторського складу увійшли Ентоні Макі, Ендрю Скотт, Яхья Абдул Матін II та співачка Майлі Сайрус.

Перша серія "Уламки" розповідає про водія таксі, у якого весь день починає йти наперекосяк. Друга серія "Вражаючі гадюки" присвячена потенційній подружній зраді за допомогою сервісу для знайомств. Третя серія "Рейчел, Джек і Ешлі теж" розповідає про фанатку поп-зірки, яку грає Майлі Сайрус. Дівчина намагається зв'язатися зі своїм кумиром, використовуючи високотехнологічну ляльку.

Зараз ви читаєте новину «Творець "Чорного дзеркала" зніме псевдодокументалку про пандемію 2020-го». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі