четвер, 08 серпня 2019 10:10

Творці серіалу "Гра престолів" підписали багаторічний контракт із Netflix

Творці серіалу "Гра престолів" підписали багаторічний контракт із Netflix
Творці "Гри престолів" підписали контракт із Netflix. Фото: UNN.

Сценаристи серіалу "Гра престолів" Бениофф і Деніел Уайсс уклали багаторічний контракт зі стрімінговим сервісом Netflix на зйомки фільмів і телешоу.

Cума контракту становить $200 млн, повідомив журнал The Hollywood Reporter.

"Ми працювали з HBO протягом 10 років і відчуваємо вдячність до всіх на цьому телеканалі, завдяки кому ми завжди відчували себе там, як вдома. Ми протягом декількох місяців по багато годин розмовляли з Сінді Холленд і Пітером Фрідлендером (віце-президентами Netflix. - Gazeta.ua). А також із Тедом Сарандосом, головним фіндиректором сервісу, і Скоттом Стубер, продюсером. Ми з ними пам'ятаємо одні й ті ж уривки з фільмів 1980-х, нам подобаються одні й ті ж книги", — наводить журнал витяг зі спільної заяви Бениоффа й Уейсс.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Знімають перше в Україні слов'янське фентезі

Вони назвали Netflix безпрецедентним підприємством.

За даними журналу, стрімінговий сервіс у конкурентній боротьбі за контракт зі сценаристами переміг The Walt Disney Company і Amazon.

Вийшов трейлер документального фільму про учасника гурту The Beattles Джона Леннона та його дружину художницю Йоко Оно. На цьому відео вони вигадують головний хіт музиканта Imagine.

Зараз ви читаєте новину «Творці серіалу "Гра престолів" підписали багаторічний контракт із Netflix». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі