понеділок, 15 квітня 2019 14:19

Творці "Гри престолів" зацікавили заставкою з основними підказками сюжету

Творці "Гри престолів" зацікавили заставкою з основними підказками сюжету
З'явилася нова версія заставки серіалу "Гра престолів". Фото: dt.ua

З'явилася нова версія заставки серіалу "Гра престолів", яка відкривала першу серію останнього сезону.

У 2-хвилинному ролику на Youtube-каналі серіалу показали всі основні локації події серії та головні підказки до сюжету.

Відкривають ролик традиційні кадри з сонцем, обвитим залізними обручами. Цього разу першим зблизька показують обруч із драконом Короля ночі, який вивергає синє полум'я. Потім у кадрі з'являється проламана Стіна. Камера з північної сторони пролітає через отвір на територію Семи королівств і слідом за нею плити, що утворюють крижану поверхню. Поступово вони підбираються до Останнього вогнища – покинутого замку на півночі, який належить васалам Старків, роду Амберів.

Потім з'являється Вінтерфелл - родовий замок Хранителів Півночі. Після кадрів із чар-деревом, яке розпускається на його задньому дворі, камера спускається до крипти, де поховані всі представники роду Старків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У повен зріст: випекли дивовижні торти у формі героїв "Гри престолів"

На екрані знову показують залізний обруч. На ньому зображені лев Ланністерів і обезголовлений лютововк Старків. Потім камера повертається на карту Вестероса - до Королівської гавані. У Червоний замок глядач потрапляє через одну з веж і відразу опиняється у погребі, де зберігаються черепи померлих драконів, котрі колись служили роду Таргарієнів, а потім потрапляє до великої зали, де стоїть залізний трон. За ним висить герб роду Ланністерів.

Завершує ролик черговий обруч. Тепер на ньому два дракони Дейенеріс. Після цього на екрані з'являється логотип сезону з назвою серіалу і голови 4 геральдичних тварин: дракон Таргарієнів, лев Ланністерів, лютововк Старків і олень Баратеонів.

Творці культового серіалу "Гра престолів" анонсували багато втрат серед основних персонажів у фінальному сезоні. Експерти оцінили ймовірність майбутніх подій та з'ясували, кого можуть вбити першим, а хто є ймовірним претендентом на "Залізний трон".

Зараз ви читаєте новину «Творці "Гри престолів" зацікавили заставкою з основними підказками сюжету». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі