пʼятниця, 26 липня 2019 18:43

Тверк на тлі трактора: авторка пісні "Охрана отмєна" Jerry Heil випустила новий трек

Тверк на тлі трактора: авторка пісні "Охрана отмєна" Jerry Heil випустила новий трек
Jerry Heil випустила новий вірусний трек. Фото: скріншот з YouTube

Українська співачка та блогер Jerry Heil, яка стала автором вірусного хіту "Охрана отмєна", випустила новий трек та відео.

Ролик з танцями тверк-вчителя Мамасіти опублікували на YouTube.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірка серіалу "Школа" Ірина Кудашова приголомшила мережу спокусливими знімками у бікіні

Трек отримав назву "#натверкай" та за добу набрав майже 100 тис. переглядів та 10 тис. лайків.

За сюжетом кліп розповідає про здоровий бодіпозитив. На відео Мамасіта тверкала на тлі комбайну, а Jerry Heil в цей час співала.

"Ідея відео прийшла до нас дорогою з Черкас до Кременчука. Ми були у турі з акторами серіалу "Школа". Jerry Heil придумала пісню і ми стали перебирати в голові думки на що це схоже. Коли прийшла ідея з трактором, ми захотіли, щоб у кадрі тверкала Мамасіта, а танцювальна частина трека була схожа на українське весілля з елементами сучасного біта", – поділився саунд-продюсер Morphom.

Jerry Heil, справжнє ім'я якої Я́на Шема́єв, українська співачка, кавер-виконавиця та популярна відеоблогерка. Шамаєва називає історію псевдоніму Jerry Heil "трохи дебільною". Коли в 15-річному віці вона реєструвалася в соцмережі ВКонтакті, то вказала вигадане ім'я Jerry Mouse (від імені анімаційного персонажа миші Джеррі). Згодом слово mouse вона замінила на перше-ліпше американське прізвище, яке побачила в інтернеті. На початку березня 2019 року в Instagram Гейл опублікувала уривок пісні "Охрана отмєна". Трек набрав обертів у соцмережі, де був переспіваний та поширений сотні разів, зокрема співачками Настею Каменських та Вірою Брежнєвою. Вже у квітні Гейл опублікувала лірик-відео та повну версію пісні.

Зараз ви читаєте новину «Тверк на тлі трактора: авторка пісні "Охрана отмєна" Jerry Heil випустила новий трек». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі