вівторок, 23 липня 2019 17:52

Трейлер серіалу "Відьмак" показали на головному фестивалі поп-культури

Трейлер серіалу "Відьмак" показали на головному фестивалі поп-культури
Генрі Кавілл грає головну роль у фентезі-серіалі "Відьмак" від Netflix. Фото: imdb.com

Вийшов перший тизер американсько-польського серіалу "Відьмак" на основі циклу фентезі-творів польського письменника Анджея Сапковського. Прем'єра відео відбулася на фестивалі популярної культури Comic-Con International у Сан-Дієго, США.

Головний герой - відьмак Ґеральт із Рівії. Наділений підвищеною фізичною силою, психічною витривалістю і магічними навичками, здобутими внаслідок проходження мутації. Він мисливець на чудовиськ, що загрожують людям.

Головну роль грає англійський актор Генрі Кавілл, виконавець роль Супермена у стрічках кінофраншизи "Світи DC". Шоуранером стала Лорен Шмідт Хіссріч, яка працювала над серіалами "Шибайголова" та "Захисники".

Перший сезон складатиметься з восьми серій. Вийде наприкінці року на стрімінговому сервісі Netflix.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Космічні перегони між США та СРСР не припинилися: вийшов трейлер першого серіалу стрімінг-сервісу Apple

Літературний цикл "Відьмак" містить вісім книжок. Перші дві - збірки оповідань, наступні шість - романи. Виходили протягом 1992-2013 років. На основі творів випустили трилогію відеоігор 2007-2015-го від польської студії CD Projekt RED, польський серіал 2002 року, польські та американські комікси.

Зараз ви читаєте новину «Трейлер серіалу "Відьмак" показали на головному фестивалі поп-культури». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі