субота, 17 жовтня 2020 00:45

Трейлер драми "Мати апостолів" виклали у мережу

Трейлер драми "Мати апостолів" виклали у мережу
Наталія Половинка у фільмі "Мати апостолів" зіграла матір командира екіпажу транспортного літака, що збили над Донбасом. Фото: facebook.com

У мережі з'явився трейлер воєнної драми "Мати апостолів" режисера Зази Буадзе. Головну роль виконала акторка і співачка Наталія Половинка.

2014-й. Транспортний літак Ан-26 вирушає у рейс на Донбас із гуманітарним вантажем. Має за кілька годин повернутися на базу, але його вражає ракета російського винищувача. На борту починається пожежа. Командир Михайло Кулик наказує евакуюватися. П'ятеро членів екіпажу покидають борт і потрапляють на ворожу територію. Кулик зі штурманом залишаються в літаку й відводять його від села Давидо-Микільське на Луганщині, за сюжетом.

Наталія Половинка грає матір командира екіпажу, етнографа Софію Павлівну Кулик із Вінниці. Дізнається про авіакатастрофу, вирушає на Донбас на пошуки сина.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Трейлер антиутопії "Номери" виклали у мережу

"Фільм-уклін матерям, діти яких загинули, захищаючи Україну", - характеризують картину творці.

"Трагізм війни показано через історію однієї людини - матері. Перед очима глядача постає повна картина трагедії, яку несе війна. Процвітаючий раніше край перетворився на руїни не тільки міст і сіл, а й тіла і душі. І це все пронизує пекучим болем і жалісним співом безмірної любові матері, яка у пеклі війни біжить на порятунок сина. Її біль переплітається з болем іншої матері, яка теж втратила у цій війні свого сина - ополченця. У фільмі немає політики, тільки пронизливий біль війни, якій немає жодного виправдання. Кожна війна - це смерть синів і страждання матерів. Світ не має бути омитий сльозами матері, він має бути осяяний її любов'ю і теплом", - ідеться в анонсі.

"Мати апостолів" вийде у прокат 3 грудня.

Виробництвом фільму займалася кінокомпанія "Студія "Золоте Руно" за підтримки Міністерства культури України. Продюсер - Дмитро Овечкін.

У стрічці також знялися Богдан Бенюк та Олександр Пожарський.

Зараз ви читаєте новину «Трейлер драми "Мати апостолів" виклали у мережу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі