середа, 07 листопада 2018 19:24

The Beatles випустили кліп з архівними фото СРСР

The Beatles випустили кліп з архівними фото СРСР
У "The Beatles" вийшов новий кліп. Фото: Znaj

Британська рок-група The Beatles випустила кліп до пісні "Back in the U.S.S.R.", що відкриває легендарний дводисковий "Білий Альбом" 1968 року.

Відеореліз приурочили до 50-річчя платівки та її ювілейного перевидання. У новому кліпі музиканти використали раритетні кадри з СРСР. Про це повідомляє Оbozrevatel.

За сюжетом пісні і відео "ліверпульська четвірка" нібито прилітає на гастролі до СРСР, насправді ж The Beatles ніколи не виступали на території Радянського Союзу. Ролик переважно складається з кадрів радянської кінохроніки: знімків сталінських висоток, Красної площі у Москві та інших об'єктів.

Реліз ювілейного перевидання "Білого альбому" на семи дисках запланований на 9 листопада. Наскільки відомо, до набору також увійдуть 50 раніше невиданих записів The Beatles.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Євробачення-2019: назвали країни-учасниці

"Білий Альбом" вийшов у листопаді 1968 року і був єдиним дводисковим релізом The Beatles. З роками запис посів 11-е місце в рейтингу "Кращих альбомів усіх часів" за версією телеканалу VH1, потрапив до списку "100 кращих альбомів" за версією журналу Time і посів 10-у позицію у списку "500 найкращих альбомів усіх часів" журналу Rolling Stone.

Зараз ви читаєте новину «The Beatles випустили кліп з архівними фото СРСР». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі