четвер, 03 вересня 2020 18:47

Telepopmusik випустили кліп про Чорнобиль і радянську пропаганду

Telepopmusik випустили кліп про Чорнобиль і радянську пропаганду
У кліпі Telepopmusik використали архівні кадри з Чорнобиля. Фото: скрін з відеокліпу

Французький електронний проєкт Telepopmusik, номінант на "Греммі", випустив кліп на пісню Dreams про Чорнобиль

Dreams – пісня з першого за 10 років альбому Telepopmusik, який вийде 25 вересня, повідомляє electronicgroove.com.

У пісні звучить голос голландського співака Ніка ван Гофвегена. Для кліпу використали рідкісні кадри з українських архівів про історію Прип'яті - від вибуху на Чорнобильській АЕС до порожнечі міста сьогодні.

"Серія архівних кадрів з України, спеціально зосереджена на епосі вибуху Чорнобиля на Прип'яті, викликає відчуття ностальгії та нагадування про ранні часи радянської спільності, пропаганди в епоху великих трагедій" - розповідають про сингл.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У серіалі "Чорнобиль" звучить український хор

Кліп стане частиною проекту "Звуки Чорнобиля", до якого раніше приєдналися Сергій Міхалок ("Ляпіс-98"), Олександр Чемеров (The Gitas, "Димна Суміш"), Стасик та Dub FX.

До альбому "Звуки Чорнобиля", що реалізується компанією "Лавина Концерт" за підтримки Українського Культурного Фонду, увійдуть 10 композицій: 6 - від українських і 4 - від міжнародних артистів. Він вийде наприкінці жовтня 2020 року.

Зараз ви читаєте новину «Telepopmusik випустили кліп про Чорнобиль і радянську пропаганду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі