середа, 28 жовтня 2020 00:45

Тарантіно порадив фільм на Геловін

Тарантіно порадив фільм на Геловін
На Геловін Квентін Тарантіно радить подивитися горор про дітей-вбивць "Диявол рахує до п'яти" 1976-го. Фото: Pinterest

Американський режисер Квентін Тарантіно порадив фільм для перегляду на Геловін. Це горор 1976-го "Диявол рахує до п'яти".

Пятеро дітей втекли з психіатричної лікарні. Ховаються у будинку на березі озера в Лейк-Ерроугед, штат Каліфорнія. Виявляється, це резиденція місцевого бандита. Він дозволяє дітям переночувати. Вони планують вбивати усіх дорослих, які приїжджають в маєток, за сюжетом.

- Я давно чув про цей фільм. Його показували в автокінотеатрах у моїй юності. Але тільки нещодавно знайшов час подивитись. Я був приголомшений. Лейф Гаррет зіграв лідера дітей-вбивць. Він просто божевільний, - каже Тарантіно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В один вечір покажуть вистави за поезією Ліни Костенко і Василя Стуса. Актори оголені по пояс

У травні цьогоріч Тарантіно назвав найкращим фільмом десятиліття біографічну драму "Соціальна мережа" про створення Facebook.

Згодом оприлюднив список найкращих фільмів усіх часів за своєю версією. Це "Щелепи", "П'ять гробниць по дорозі в Каїр", "Тільки ваш", "Керрі", "Ящик Пандори", "П'ять пальців смерті", "Його дівчина П'ятниця", "Таксист", "Протокол", "Ріо Браво", "Хороший поганий злий".

Зараз ви читаєте новину «Тарантіно порадив фільм на Геловін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі