середа, 20 серпня 2008 08:22

Танки у Києві: нечувані затори і зіпсовані дороги (ФОТО)
17

У зв"язку з пересуванням військової техніки, задіяної в урочистому параді, приуроченому до дня Незалежності України, у центрі Києва утворилися нечувані затори.

Фото Reuters, Друга Смуга

Бронетехніка вчора о 18:00 окупувала вулицю Жилянську, внаслідок чого зупинився рух не лише цією вулицею, але і на прилеглих до неї вулицях.

Міністерство оборони і Київська міська державна адміністрація про намір провести свою техніку у годину пік не попереджали, а тому водії, які поверталися з роботи, по суті, потрапили у пастку.

Крім того військова техніка ще й значно попсувала й без того неідеальний столичний асфальт. Рухаючись у напрямку Хрещатика, вона залишала за собою вибоїни і колодовбини, якими і так багата столиця України.

Нагадаємо, раніше прем"єр-міністр Юлія Тимошенко пропонувала Президентові Віктору Ющенку відмінити військовий парад на День Незалежності і перерахувати виділені на нього кошти на ліквідацію наслідків паводку.

Більше того, міністр оборони Юрій Єхануров заявив про відсутність бюджетного фінансування на організацію параду.

У свою чергу глава Секретаріату Президента Віктор Балога назвав ініціативу Тимошенко щодо відміни військового параду спекуляцією на проблемах країни, повідомляє Корреспондент.net

Зараз ви читаєте новину «Танки у Києві: нечувані затори і зіпсовані дороги (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі