вівторок, 19 липня 2016 10:15

Святослав Вакарчук зіграє у кіно хірурга

Святослав Вакарчук зіграє у кіно хірурга

Лідер групи "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук зіграє хірурга в новому фільмі Романа Балаяна. Зйомки заплановані на травень наступного року, - повідомляє газета "Вести".

"Я пишу роль під його характер - він нікого не повинен грати, крім самого себе. Але я маю на увазі не співака, а людину з такою ж органікою і характером, - розповідає Роман Балаян. - Мені потрібен місяць, щоб зняти Святослава, і попередньо ми домовилися на травень, тому що цей місяць у нього поки що вільний. Я знімаю тільки навесні або восени, - і все. Це буде камерний фільм, але розрахований на широку аудиторію, за участю двох героїв. Крім Святослава це буде ще дівчина років 17-18, але актрису на цю роль я ще не шукав", - говорить режисер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вакарчук у фан-зоні оцінив новий альбом Red Hot Chili Peppers

Раніше Святослав Вакарчук неодноразово говорив про те, що не знімається в новорічних телевізійних мюзиклах, тому що не вважає себе актором.

Вакарчук мав зніматися в попередньому фільмі Романа Балаяна "Райські птахи" (2008), але акторський дебют співака тоді не відбувся через щільний графік концертних виступів.

Зараз ви читаєте новину «Святослав Вакарчук зіграє у кіно хірурга». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі