субота, 11 вересня 2010 14:16

Сумська і Бенюк створять новий театр

Сумська і Бенюк створять новий театр

Актори Ольга Сумська та Богдан Бенюк планують створити театр.

Про це кореспонденту Gazeta.ua повідомила Ольга Сумська в київській книгарні "Є". Там вона грала в нову гру для ерудитів "Скрабл".

"Створюємо новий театр - антрепризу. Режисером буде Валентин Козьменко-Делінде. Це в нього виникла така ідея. Актори - поки невеличка трупа молодих хлопців і дівчат з акторського курсу Богдана Ступки. Назви ще немає. Ми зараз оголошуємо конкурс на найкращу назву театру. Може, хтось допоможе", - розповіла акторка.

Поки що шукають приміщення, гратимуть на сцені столичної Консерваторії.

"Максимум за два місяці буде прем"єра. Це буде вистава за збіркою Чехова "Дружина є дружиною". Бенюк гратиме чоловіка, я - жінку. Глядачі побачать весь бурхливий процес сімейного життя на сцені. Ми з Бенюком будемо сваритися, битися і миритися. Весь час мінятимемося ролями в родині і навіть статями", - розказує Сумська.

Богдан Бенюк хоче ставити виставу українською мовою.

"Але я кажу: Чехов таки має бути російською. Може, зробимо експеримент - Богдан буде говорити на сцені українською, а я російською", - зізналася акторка.

Ольга Сумська також повідомила, що завершила зйомки в серіалі "Непруха".

Серіал покажуть на каналі "Україна" за кілька тижнів.

"Там граю маму божевільного сімейства. Дуже веселий серіал про українську родину. Дітей грають російські актори, то я їх на майданчику навчала "шокати" і "гикати" по-нашому. Було весело", - сказала вона.

"Поки зробили 8 серій. Знімали в польському Вроцлаві. Там гарна студія. Надзвичайно сподобалось працювати, бо зібралась професійна команда", - додала акторка.

Зараз ви читаєте новину «Сумська і Бенюк створять новий театр». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі