середа, 18 вересня 2019 13:49

Створили рейтинг найкращих міні-серіалів за останні 10 років

Створили рейтинг найкращих міні-серіалів за останні 10 років
Кадр з серіалу "Чорнобиль". Фото :playboyrussia.com

Видання Playboy створило список міні-серіалів з найбільшим рейтингом.

Цей топ останнього десятиліття складений на основі рейтингу IMDb кращих міні-серіалів по оцінці глядачів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вийшов офіційний трейлер українського фільму-претендента на "Оскар"

1. "Чорнобиль" (2019). Оцінка IMDb - 9,5. Серіал оповідає про події 1986 року, пов'язані з Чорнобильською атомною станцією, що вважається найбільшою техногенною катастрофою в історії людства. В центрі уваги — екранізовані розповіді учасників подій, що вижили після вибуху на найбільшій електростанції країни і людей, які займали керівні посади.

2. "Хорас і Піт" (2016). Оцінка IMDb - 8,6. Ця трагікомедія довжиною в 10 епізодів була знята американським стендап-коміком Луї Сі Кей, який був і сценаристом, і режисером, і одним з головних акторів серіалу.

3. "Одного разу вночі" (2016). Оцінка IMDb - 8,5. Уявіть, що проводите бурхливу ніч з незнайомкою, а прокинувшись вранці, виявляєте поруч з собою її труп. Саме це сталося з головним героєм "Одного разу вночі" - наївним студентом Насиром Ханом.

4. "Хілер" (2014-2015). Оцінка IMDb - 8.5. Ця історія успішного репортера Кіма Мун-Хо, що допомагає побудувати кар'єру дівчині Чхе Ен-Нок. Проблеми, підняті в серіалі, зрозумілі і близькі глядачам з будь-якої точки планети: боротьба за справедливість, взаємини різних поколінь і, зрозуміло, любов.

5. "Молодий папа". Оцінка IMDb - 8,4. Ватикан відразу відмовився від будь-якої співпраці з виробниками цього серіалу Паоло Соррентіно з Джудом Лоу в головній ролі. Ленні Белардо, який став папою Пієм XIII, не тільки наймолодший папа в історії, але і дуже примхлива, ексцентрична людина, що відмовляється ставати маріонеткою кардиналів і грає за власними правилами.

Нещодавно британська газета The Guardian створила рейтинг найкращих фільмів XXI століття.

Зараз ви читаєте новину «Створили рейтинг найкращих міні-серіалів за останні 10 років». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі