понеділок, 22 липня 2019 21:45

Студія Marvel поділилася планами

Студія Marvel поділилася планами
Наталі Портман повернеться у кіновсесвіт Marvel у фільмі "Тор: Любов і грім". WSB Radio

Представники студії Marvel поділилися планами на 2020-2021 рр. У прокат вийдуть фільми про Тора, Чорну Вдову, Чорну Пантеру та мисливця на вампірів Блейда. Анонс відбувся на фестивалі коміксів Comic-Con International у Сан-Дієго.

На 1-е травня 2020-го запланований вихід стрічки "Чорна Вдова". Розповість про минуле однієї з "Месників" Наташі Романової та про складнощі, з якими їй довелося зіштовхнутися. Роль головної атигеройки виконає Рейчел Вайс. Також у акторський склад увійшов Девід Харбор. На цей же місяць заплановано вихід фільму "Вічні", де зіграли Роб Старк, Анджеліна Джолі та Сальма Хаєк.

У 2021-му вийде картина "Доктор Стрендж: У мультивсесвіті божевілля", що розповість про пригоди одного з "Месників" за межами галактики. Режисером картини стане Скотт Дерріксон. Головні ролі виконають Бенедикт Камбербетч та Елізабет Олсен.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Марго Роббі зіграє ляльку Барбі

5 листопада 2021-го вийде продовження історії Тора, що матиме назву "Тор: Любов і грім". Головною героїнею стане Джейн Фостер, кохана Тора. Цього разу чарівний молот разом із магічними здібностями дістануться їй. Головну роль виконає Наталі Портман. У фільмі також з'являться Кріс Гемсворт та Тесса Томпсон.

На фестивалі коміксів Comic-Con International оголосили прем'єри серіалів студії Marvel. У 2020-2021 рр. Вийдуть телевізійні шоу про Сокола і Зимового солдата, Багряну Відьму та Віжну, наступницю Соколиного ока. Сценаристи також створять мультсеріал про альтернативну історію кіновсесвіту Marvel.

Зараз ви читаєте новину «Студія Marvel поділилася планами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі