четвер, 25 листопада 2010 14:06

Стівен Кінг вибрав десять кращих фільмів року

Стівен Кінг вибрав десять кращих фільмів року

Журнал Entertainment Weekly опублікував традиційну щорічну десятку кращих фільмів 2010 року від Стівена Кінга. Список наводиться блогом /Film.

На думку майстра, кращим фільмом минулого року (більш того, Кінг називає цей фільм "Кращим фільмом жахів десятиліття") стала картина "Впусти мене". Цей фільм є рімейком однойменного шведського фільму і розповідає про хлопчика-ізгоя Оуена, який сходиться з дівчинкою-вампіром Еббі.

На другому місці розташувався трилер "Місто злодіїв" з Беном Аффлеком і Ребекою Холл в головних ролях. На думку Стівена Кінга, у цього фільму дуже погана назва, але сама стрічка "просто чудова і досить глибока". Загальні збори фільму з бюджетом в 37 мільйонів склали майже 140 мільйонів доларів.

Замикає першу трійку фільм "Початок" Крістофера Нолана. Фільм розповідає про групу грабіжників, які спеціалізуються на проникненні в сни. Ця картина була позитивно зустрінута як критиками, так і глядачами. При бюджеті в 160 мільйонів доларів світові збори "Початку" складають 823 мільйони.

Повний список кращих фільмів 2010 року за версією Стівена Кінга виглядає таким чином:

1. "Впусти мене"

2. "Місто злодіїв"

3. "Початок"

4. "Соціальна мережа"

5. "Хлопчики-нальотчики"

6. "Пипець"

7. "Химера"

8. "Монстри"

9. "Диваки 3D"

10. "Не брати живим"

Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Стівен Кінг вибрав десять кращих фільмів року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі