пʼятниця, 07 вересня 2007 14:30

Стару Тимошенко перероблять у Франції (ФОТО)
16

Лялька Янукович
Лялька Ющенко
Лялька Ющенко
Лялька Янукович
10 вересня, в 20-45, на телеканалі "ТЕТ" стартує телевізійний проект "Пупсня", в якому ролі головних людей країни виконуватимуть ляльки.

"Це не тільки передвиборний проект, ми плануємо випускати передачу і після виборів, на постійній основі", - розповів газеті "Сегодня" директор ЮС "Фільм" Володимир Літвінов. - В перших випусках "Пупсні" в ролі ведучих з"являться ляльки, схожі на Віктора Ющенка, Віктора Януковича, Юлію Тимошенко, Наталію Вітренко, Юрія Луценко, Олександра Мороза, Леоніда Черновецького і братів Кличко".

За словами Літвінова, передача виходитиме у вигляді новин, де відображатимуться реальні щоденні новини, але в комічному стилі. У передачі братимуть участь не тільки лялькові політики, але і ляльки спортсменів і культурних діячів.

Зокрема, вже замовлені ляльки братів Кличків і Михайла Поплавського. Вести "новини"буде ляльковий Савік Шустер. Вже підібрали акторів на озвучування ляльок. Озвучувати всіх персонажів-чоловіків буде відомий "Доктор Звук" Юрій Коваленко (він озвучував "Симпсонів", "Тачки" і інше).

Програма виходитиме в ефір кожен вечір з понеділка по п"ятницю о 20-45.

Лялька, схожа на Юлію Тимошенко, є "первинною". Самій Тимошенко вона здалася "старою" і зараз її переробляють у Франції, пише Остров.


Зараз ви читаєте новину «Стару Тимошенко перероблять у Франції (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі