Ексклюзиви
середа, 05 вересня 2018 19:11

Стало відомо, як виправдають відсутність Спейсі у "Картковому будинку"

Стало відомо, як виправдають відсутність Спейсі у "Картковому будинку"
Картковий будинок: показали тизер серіалу. Фото: YouTube

Головний герой політичної драми "Картковий будинок" Френк Андервуд помре у 6 сезоні серіалу. Цим його творці пояснять відсутність на екрані виконавця ролі Кевіна Спейсі. Співпрацю з актором припинили торік після гучного секс-скандалу.

У тизері до нового сезону показали головну героїню серіалу Клер Андервуд. Вона стоїть на кладовищі.

"Я скажу тобі це, Френсіс. Коли вони поховають мене, це не буде на моєму задньому дворі. І коли вони висловлюватимуть мені повагу, їм доведеться чекати в черзі", - говорить вона.

У наступному кадрі з'являється надгробок з ім'ям Френка Андервуда.

Прем'єру заключного 6 сезону "Карткового будинку" запланували на 2 листопада.

Сезон буде коротшим, ніж попередні. Замість 13-ти епізодів знімуть лише 8.

Стрімінговий онлайн-сервіс Netflix втратив $39 млн після припинення співпраці з актором Кевіном Спейсі. Збитки сервісу пов'язані з рішенням закриття серіалу "Картковий будинок" після шостого сезону. Через секс-скандал з Кевіном Спейсі зйомки серіалу призупинили, знімальна команда перебувала у вимушеній відпустці. Додаткових збитків зазнали через відмову показувати фільм "Гор", який знаходився на стадії пост-продакшну. У ньому Спейсі зіграв головну роль.

Зараз ви читаєте новину «Стало відомо, як виправдають відсутність Спейсі у "Картковому будинку"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі