пʼятниця, 25 травня 2018 13:42

Стало відомо остаточний лайн-ап фестивалю Sziget 2018

Стало відомо остаточний лайн-ап фестивалю Sziget 2018
Діджей Bonobo виступить на Sziget 2018. Фото: PR Sziget

Всесвітньо відомий музикант-мультиінструменталіст, саундпродюсер і діджей Bonobo, а також Flux Pavilion, Yellow Claw, Oscar and the Wolf, Rhye, Michael Calfan і What So Not доповнять вже остаточно сформований лайн-ап Sziget 2018.

Sziget оголошує фінальну хвилю артистів, які доповнять лайн-ап цьогорічного фестивалю. Прославлений британський мультиінструменталіст і діджей Bonobo зіграє на Sziget спеціальний лайв-сет. На фестивалі виступлять EDM продюсер і діджей Flux Pavilion та голландський дует Yellow Claw, бельгійський електро-поп гурт Oscar and the Wolf і R&B-проект з Лос-Анджелеса Rhye, французький діджей Michael Calfan і електронний продюсер з Австралії What So Not. Вони приєднаються до блискучої програми з більше ніж 500 подій на залитому сонцем острові в центрі Будапешта, відомому як Острів Свободи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У столиці оберуть кращий гурт, який виступить на Sziget Festival 2018

Bonobo здобув особливе визнання з виданням четвертого студійного альбому "Black Sands" у 2010 році. Його унікальний стиль і незрівнянний сингл "Kerala" принесли йому номінацію на Grammy Awards за найкращий танцювальний трек і накращий електронний альбом. Стиль електроніки Bonobo містить елементи world music, що робить його особливо близьким Sziget, на якому збираються меломани з усього світу.

Після номінації на BBC Sound of 2012 EDM-продюсер, діджей, вокаліст, автор пісень і власник лейблу Flux Pavilion об'їздив світ і видав декілька потужних синглів, таких як "I Can't Stop". Дует з Амстердаму Yellow Claw, підписаний на лейбл Diplo "Mad Decent", поєднує у виступах елементи різних жанрів: хіп-хоп, дабстеп і біг рум хаус.

Sziget – один із найбільших у світі фестивалів музики і мистецтв. Протягом тижня 8-15 серпня музична програма Sziget 2018 буде наповнена виступами наймасштабніших світових зірок і найкращих молодих талантів, серед яких чарівна поп-співачка Lana Del Rey, хіп-хоп суперзірка Kendrick Lamar, королі інді-року Arctic Monkeys, захопливий віртуальний рок-гурт Gorillaz, екстраординарний діджей Kygo, нова поп-улюблениця, переможниця BRIT Award 2018, Dua Lipa і фолк-рок легенди Mumford & Sons, які зіграють на Sziget своє єдине в цьому році європейське фестивальне шоу.

Зараз ви читаєте новину «Стало відомо остаточний лайн-ап фестивалю Sziget 2018». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі