Ексклюзиви
середа, 07 листопада 2018 08:52

"Шрека" і "Кота в чоботях" перезнімуть

"Шрека" і "Кота в чоботях" перезнімуть
Студія Universal Pictures перезніме "Шрека" і "Кота в чоботях". Фото - Dreamworks

Мультфільми "Шрек" і "Кіт у чоботях" перезнімуть. Про намір продовжити історію мультиплікаційних героїв повідомила студія Universal Pictures.

До озвучування персонажів залучать тих самих акторів, що озвучували попередні мультфільми, розповів продюсер мультфільму "Бридкий я" Крістофер Меледандрі, передає Variety.

Як відомо, Шрек в мультфільмі говорив голосом Майка Майерса, Фіона - голосом Камерон Діаз, роль осла озвучував Едді Мерфі. Продюсер обіцяє, що новий мультфільм розповість зовсім іншу історію, і не буде схожий на жодну з серій мультфільму.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стала відома дата виходу нової частини "Історії іграшок"

У 2010 році після виходу четвертої частини пригод Шрека творці оголосили, що вона стане завершальною. "Шрек назавжди" зібрав у світовому прокаті більше $752 млн. Всього ж з 2001 року чотири анімаційних фільми про Шрека заробили $2,9 млрд.

Мексиканський режисер Гільєрмо Дель Торо підписав контракт із кіностудією DreamWorks Animation, яка займається виробництвом анімаційних фільмів. Припускають, що це пов'язано з намірами компанії доручити автору оскароносної стрічки "Форма води" зняти 5-ту частину мульфільму "Шрек".

Зараз ви читаєте новину «"Шрека" і "Кота в чоботях" перезнімуть». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі