середа, 25 листопада 2020 15:54

Співак звинуватив премію "Греммі" в корумпованості

Співак звинуватив премію "Греммі" в корумпованості
The Weeknd залишився без номінацій на премію "Греммі 2021". Фото: facebook.com

Канадський співак The Weeknd звинуватив американську музичну премію "Греммі" в корумпованості. Це сталося після того, як він не отримав жодної номінації на цьогорічну нагороду.

"Греммі" залишається корумпованою. Ви заборгували прозорість мені, моїм фанатам і всій індустрії", - написав музикант в Instagram.

The Weeknd у березні цього року випустив 4-й альбом After Hours, одним із синглів якого є хіт Blinding Lights. Але не потрапив у номінанти "Греммі 2021". Видання TMZ припускає, що причиною цього могла стати відмова співака виступити на церемонії вручення замість Супербоулу - фінальної гри сезону в професійному американському футболі.

Посилаючись на свої джерела, журналісти зазначають, що організатори "Греммі" поставили The Weeknd ультиматум: виступ або в них, або в перерві Супербоулу. І якщо він вибере 2-й варіант, то його взагалі не буде на премії. Спочатку нібито йшли перемовини про те, що артист зможе заспівати на обох заходах. Але організаторам не сподобалася ідея, що вони матимуть такий самий виступ, а "Греммі" та Супербоул транслюють на одному каналі CBS із різницею в тиждень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На культовій сцені: хто виступить у перерві Супербоулу 2021

Президент американської Академії звукозапису, яка вручає "Греммі", Харві Мейсон-молодший відповів співаку в офіційному повідомленні.

"Ми розуміємо, що The Weeknd розчарований відсутністю номінацій. Я сам був цим здивований і розумію, що він відчуває. Його музика чудова, а внесок у музичну спільноту й решту світу гідні поваги. Ми були в захваті, коли дізналися, що він виступатиме на найближчому Супербоулі, і були б раді, якби він з'явився і на сцені нашої церемонії на тиждень раніше.

Щороку номінацій менше, ніж гідних перемоги артистів. Але як премія, де все вирішують експерти, ми продовжимо відзначати музичну майстерність і звертати увагу на багатьох чудових виконавців. Голосування щодо всіх категорій закінчилося до того, як стало відомо про виступ The Weeknd на Супербоулі. Тож це ніяк не могло вплинути на відбір номінантів", - каже Харві Мейсон-молодший.

Претендентів на "Греммі 2021" оголосили 24 листопада. Бейонсе стала лідеркою за кількістю номінацій - 9.

63-тя церемонія нагородження "Греммі" відбудеться 31 січня 2021-го.

Зараз ви читаєте новину «Співак звинуватив премію "Греммі" в корумпованості». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі