субота, 12 листопада 2016 15:15

Співачка-емігрантка Міка Ньютон знялась у фільмі

Співачка-емігрантка Міка Ньютон знялась у фільмі

Режисер фільму "Американська Мрія" Володимир Мула готує до виходу другий епізод стрічки про життя українських емігрантів у США. Прем'єра запланована на лютий 2017 року.

"Це буде повнометражний документальний фільм. Заявлені вісім героїв - відомі у своїй ніші люди. Дехто був успішним ще в Україні, а хтось реалізувався лише виїхавши. Цей фільм - показова історія. Люди поїхали в Америку, в абсолютно новий для себе світ, і змогли досягнути висот у зовсім іншому громадянському суспільстві, - каже Володимир Мула. – Міка Ньютон - співачка, зараз успішно знімається у рекламі для провідних світових брендів, футболіст Діма Коваленко – чемпіон американської футбольної ліги, грав разом із Девідом Бекхемом. Оленка Жирнова була чемпіонкою України по тенісу серед юніорів. Поїхала продовжувати свою кар'єру в Америку. Там отримала травму, і кар'єру тенісистки довелося завершити. Закінчила відомі школи і працює на даний момент спортивним юристом, займається бізнесом та спортивною юриспруденцією.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Журналіст відкриє правду про українців у США

Ми записали Юрія Шевчука - відомого мовознавця, професора Колумбійського університету, Тетяну Родину - акторку, що знімається в голівудських серіалах. Лікар у Чикаго Юрко Мельник, що пройшов Крим і Рим і мідні труби, вивчився за океаном і запустив власну клініку в Іллінойсі. Зараз до нього звертаються не лише прості люди, а й знаменитості. Стартапер Вадим Чаленко запустив на популярному американському сервісі кампанію по збору коштів і отримав 35 тис. доларів на власний винахід до мобільних телефонів, а Арсен Костенко завдяки своєму працелюбству підкорив всесвітньовідомий Twitter".

Зйомки картини проходили протягом двох місяців у чотирьох американських містах – Чикаго, Нью-Йорку, Лос-Анджелесі та Сан-Франциско.

Володимир Мула каже, що фільм триватиме 90 хв.:

"Ми зібрали на тайм-лінію 2,5 години і дуже шкода від чогось відмовлятися. Також у фільмі глядачі вперше побачать ексклюзивні раритетні архівні кадри за участю наших героїв. Це додасть стрічці своєрідного шарму і дозволить глибше зрозуміти історії наших героїв".

Зараз ви читаєте новину «Співачка-емігрантка Міка Ньютон знялась у фільмі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі