четвер, 13 травня 2021 14:45

Співачка полишила образ псевдо-незайманої

13 травня 2000 року американська співачка Брітні Спірс утретє очолила британський хіт-парад із піснею Oops... I Did It Again.

До 2015-го сингл розійшовся півмільйоном примірників. У деяких країнах його визнали платиновим.

"Ця пісня стала фінальним акордом епохи підліткової попмузики й прощання з золотими роками звукозаписної індустрії.

Важливо розуміти, що це була за епоха. Лише декілька місяців, як завершилися 1990-ті. Президентом був Білл Клінтон. Безробіття мало найнижчий показник із кінця 1960-х. На телебаченні почали показувати реаліті-шоу. У кінотеатрах за зборами лідирував "Гладіатор" Рідлі Скотта. У серіалі "Друзі" Чендлер зробив пропозицію Моніці. Скоро з'являться соцмережі й перший айфон. У чарті Billboard перші сходинки посідали бойз-бенди 'NSync і Backstreet Boys, гурт Destiny's Child, співаки Енріке Іглесіас, Рікі Мартін, Емінем, співачка Крістіна Агілера. Але королевою над усіма була псевдоцнотлива Брітні Спірс. Американці з вдячністю дозволяють себе обманювати й хочуть вірити в те, у що хочуть вірити. Завдяки попереднім хітам I'm a Slave 4 U і Toxic Брітні залишалась важливою для попкультури. Але скоро її творчість буде затьмарена плітками про проблеми із психічним здоров'ям і законом.

Візуалізація в кліпах американської мрії мала бути масштабною, щоб виділитися. На кліп Oops!… I Did It Again виділили $150 тис., тож із цим проблем не мало бути. Сюжет простий: білявка танцює у вишневому латексному комбінезоні, хоче зустріти палкого космонавта. Міжзоряна казочка, але показана з сексуальним підтекстом.

Хоч "Титанік" вийшов 1997-го, люди досі шаліли від нього. Тому до стрічки є відсилання в кліпі - Брітні Спірс отримує схожу коштовність на "Серце океану". Та й сам діалог повністю є таким відсиланням", - ідеться на The Ringer.

Автор: Elle
  Американська співачка Брітні Спірс знялась в кліпі на свою пісню Oops... I Did It Again у червоному латексному комбінезоні.
Американська співачка Брітні Спірс знялась в кліпі на свою пісню Oops... I Did It Again у червоному латексному комбінезоні.

Кліп зняв Найджел Дік, який до цього співпрацював з Guns N 'Roses та Oasis. Червоний латексний костюм за одну ніч створив Майкл Буш. Ідея взагалі прийшла за дві хвилини, в останній момент. Він працював над образами для концертного туру Брітні Спірс.

"У латексі дуже сильно пітнієш. А Брітні треба було танцювати весь день. Я переживав, щоб вона не знепритомніла, - каже для Vogue стиліст кліпу Есті Стенлі. - Після першого дубля я розстібнув їй блискавку. З неї вилилося, наче відро води. Це був важкий день".

Есті Стенлі працювала стилістом гурту NSYNC. Через це ходили чутки, що її долучили до Oops... I Did It Again за знайомством, бо учасник NSYNC Джастін Тімберлейк тоді зустрічався з Брітні Спірс.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Тут немає великих дуп" - Аліна Паш випустила кліп

Зараз 38-річна Брітні Спірс через суд намагається позбавити батька, Джеймі Спірса, опікунства. Вона відмовляється продовжувати кар'єру, доки той її контролює.

За словами адвоката співачки, у неї немає "робочих відносин" із батьком, до того ж вони не спілкувалися "впродовж тривалого часу".

Сам батько стверджує, що Брітні страждає на деменцію. Журналісти такі доводи вважають дивними, оскільки раніше про нібито захворювання відомо не було. Також ЗМІ зазначають той факт, що в США тільки 5% людей у віці до 65 років страждають на цей розлад.

Зараз ви читаєте новину «Співачка полишила образ псевдо-незайманої». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі