четвер, 30 квітня 2015 11:48

Sony Pictures зніме жіночу версію "Мачо і ботана"

Sony Pictures зніме жіночу версію "Мачо і ботана"

Кіностудія Sony Pictures приступила до розробки жіночої версії фільму "Мачо і ботан" (21 Jump Street), повідомляє Variety. Сценарій напишуть початківці автори Люсія Аньєлло і Пол В. Даунс, які працювали над серіалом "Брод Сіті". Дати початку зйомок і релізу поки не уточнюються.

Відзначається, що сюжетна лінія нової картини не продовжить оригінальну, а буде розвиватися паралельно. Тим не менш стиль оповіді і загальна атмосфера стрічки буде відповідати першого фільму, в якому зіграли Джон Хілл і Ченнінг Татум. Sony Pictures поки не коментує проект і тримає в секреті подробиці сюжету.

Фільм "Мачо і ботан", що вийшов в 2012 році, знятий за мотивами популярного в 1980-х комедійного серіалу 21 Jump Street. Серіал розповідав про роботу спецвідділу лос-анджелеської поліції, що займався розслідуванням злочинів серед школярів, студентів та представників молодіжних субкультур.

Повнометражна версія заробила в прокаті більше 200 мільйонів доларів. Успіх картини привів до створення сиквела, прем'єра якого пройшла в червні 2014-го. В даний час йде робота над комедією "Мачо і ботан 3".

Зараз ви читаєте новину «Sony Pictures зніме жіночу версію "Мачо і ботана"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі