понеділок, 08 жовтня 2007 14:01

Шокуючу виставку Пінчука за два дні побачили більше 6 тисяч людей

За перші два дні роботи виставку REFLECTION в PinchukArtCentre відвідали більше 6 тис. людей. Як повідомляє в понеділок прес-служба Фонду Віктора Пінчука, в суботу, 6 жовтня, в PinchukArtCentre почала свою роботу виставка REFLECTION, яка представила найновіші придбання колекції PinchukArtCentre.

За перші два дні роботи виставки - 6 і 7 жовтня 2007 року - її відвідали більше 6 тисяч людей. Це є рекордом відвідуваності виставок PinchukArtCentre. Незвичайна відеоінсталяція "Місто у вогні" (City On The Fire - робота голландсько-аргентинського арт-дуету Піо Діаза і Тіри Гільден), що прикрашала стіни будівлі в перші дні роботи виставки в темну пору доби, також зібрала велику кількість глядачів.

У зв"язку з великим напливом відвідувачів PinchukArtCentre звертає увагу киян і гостей столиці на те, що виставка REFLECTION працюватиме протягом майже трьох місяців - з 6 жовтня по 30 грудня 2007 року. PinchukArtCentre відкритий для відвідин з вівторка по неділю з 12.00 до 21.00. Вхід вільний.

Як повідомлялося, свій другий рік роботи PinchukArtCentre відкрив виставкою REFLECTION. З 6 жовтня 2007 року у відвідувачів арт-центра є можливість ознайомитися з живописом, скульптурою, інсталяціями, фотографіями і відео, створеними кращими художниками XXI століття з Великобританії, Німеччини, Мексики, Польщі, США, України, Японії. Серед них: Деміен Херст, Джеф Кунс, Ентоні Гормлі, Андреас Гурські, Пітер Дойг, Марк Квінн, Крістіан Марклей, Такаші Муракамі, Сара Моріс, Габріель Орозко, Сем Тейлор-Вуд, Петр Укланські, Річард Філліпс, а також Сергій Братков, Олег Кулик, Арсен Савадов, Олег Тістол, Василь Цаголов, Ілля Чичкан і "Сині Носи".

PinchukArtCentre (Київ) - один з найбільших центрів сучасного мистецтва в Східній Європі. Серед основних видів діяльності - проведення виставок, семінарів, майстер-класів, підтримка культурних проектів і т. ін.

З моменту відкриття (вересень 2006 року) PinchukArtCentre провів чотири масштабні виставки: "Перші придбання", GENERATIONS.UsA, "Вік Муніс: Експертиза" і "Око підсвідомості: вибрані фотографії з Колекції сера Елтона Джона", які відвідали більше 145 000 чоловік, повідомляє Интерфакс.

Зараз ви читаєте новину «Шокуючу виставку Пінчука за два дні побачили більше 6 тисяч людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі