четвер, 28 березня 2019 10:09

Сьогодні в кіно: показали трейлер нового екшену про прибульців

Сьогодні в кіно: показали трейлер нового екшену про прибульців
У кіно показують трилер "Битва за Землю". Фото: kinofilmpro.ru

Від сьогодні в кінотеатрах показуватимуть фантастичний трилер "Битва за Землю". На глядачів чекає захоплююче протистояння землян і прибульців у боротьбі за контроль над планетою.

Екшн "Битва за Землю" зняв режисер Руперт Уайатт ("Повстання планети мавп"). Дія розгортається в Чикаго, де на протязі десятиліття правлять інопланетні створіння. Прибульці встановили тотальний контроль над людьми. Мобільний зв'язок та інтернет заблоковані, знищені бібліотеки, а роботи-дрони щомиті стежать за тим, що відбувається в будинках і на вулицях, пише РБК.

Основна частина населення співпрацює з окупантами, адже завдяки неземному "Законодавцеві" в США більше немає соціальних проблем. Тільки невеликій групі людей вдається залишатися непоміченими, і саме вони готують повстання, щоб повернути планету.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дівчатка у коротких спідницях: знімають фільм про видатного композитора

Головні ролі у фільмі "Битва за Землю" виконали Джон Гудман ("Великий Лебовські", "Бартон Фінк"), Віра Фарміга ("Пасажир", серіал "Мотель Бейтсів"), Ештон Сандерс ("Праведник", "Місячне світло"), Джонатан Мейджерс ("Білий хлопець Рик ", "Недруги").

Стримінговий сервіс Netflix опублікував трейлер третього сезону серіалу Stranger Things. Прем'єра першої серії запланована на 4 липня.

Зараз ви читаєте новину «Сьогодні в кіно: показали трейлер нового екшену про прибульців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі