Ексклюзиви
пʼятниця, 24 вересня 2021 16:01

Slavia заспівала про 20-річні стосунки із Dzidzio

Slavia заспівала про 20-річні стосунки із Dzidzio
Slavia презентувала пісню "Любов любов". Фото: надане піар-агентом артистки

Співачка Slavia, справжнє ім'я якої Ярослава Притула, випустила сингл "Любов любов". У пісні розповіла історію 20-річних стосунків з ексчоловіком Dzidzio.

Після розлучення виконавиця почала втілювати мрію про сольну кар'єру. У піснях ділиться своїм досвідом та звертається до жінок. Меседжом треку "Любов любов" є прийняття того, що сталося, прийняття себе та відкритість до майбутнього.

"Я написала цю пісню за один вечір на одному подиху. Вона про мої почуття, про те, що я відчуваю в даний період, про моє відношення до стосунків у парі і до життя в цілому. Це історія відносин тривалістю 20 років. Словами пісні хочу подякувати чоловікові, якого мені дав Творець на певний період життя. Я переконана, що це найкращий чоловік, який міг бути зі мною на той час, і я вдячна за шлях, який ми пройшли разом", - прокоментувала співачка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Жили на старій турбазі": як Dzidzio та Slavia починали подружнє життя

Артистка Slavia зізналася, чому розлучається з музикантом Михайлом Хомою, відомішим як Dzidzio. Ярослава Хома – справжнє ім'я співачки – зазначила, що поки її чоловік будував кар'єру, вона втрачала себе.

Зараз ви читаєте новину «Slavia заспівала про 20-річні стосунки із Dzidzio». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі