середа, 13 вересня 2017 15:48

Скрипаль, який зробив кавери на хіти Адель, їде до Києва

Автор: Прес-служба
  Деміен Ескобар - володар двох американських нагород Emmy
Деміен Ескобар - володар двох американських нагород Emmy

У Києві виступить нью-йоркський скрипаль Деміен Ескобар. Українська публіка зустріне його 17 жовтня у Палаці "Україна".

Деміен Ескобар - володар двох американських нагород Emmy Award. У столиці він представить програму The Heart and Soul. До неї увійшли нові авторські композиції і музичні варіації на знамениті хіти Адель, Аліши Кіс, Вітні Х'юстон і Джастіна Тімберлейка.

Вперше Деміен взяв в руки скрипку у вісім років, а в десять уже став студентом престижної школи мистецтв - Juilliard School. Серед її випускників Кевін Спейсі, Робін Вільямс, Майлс Девіс. Разом зі старшим братом Деміен виступав на вулицях Нью Йорка. Удача йому посміхнулася після участі в телевізійному шоу "America's Got Talent". Там музикант посів третє місце.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 правил життя скрипаля Василя Попадюка

У 23 роки в складі групи "Nuttin 'But Stringz" Ескобар виступив на першій інавгурації Барака Обами, на одній сцені з Бейонсе, Джоном Бонджові, Шакірою. Через п'ять років вийшов його перший сольний альбом "Sensual Melodies" - "Чуттєві Мелодії". А ще через три - друга платівка Boundless, яка протягом доби потрапила в десятку Billboard Classical Crossover Charts і топи розділу R&B/Soul в iTunes.

Автор: Прес-служба
  Деміен Ескобар - володар двох американських нагород Emmy
Деміен Ескобар - володар двох американських нагород Emmy

У своїй музиці Деміен об'єднує класику, джаз, поп-музику, R&B і хіп-хоп.

Фінська рок-група Poets of the Fall, володарі премії MTV Music Awards, дасть концерт у Києві. Колектив виступить 1 листопада в концертному залі Sentrum.

Зараз ви читаєте новину «Скрипаль, який зробив кавери на хіти Адель, їде до Києва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі