пʼятниця, 22 січня 2021 09:14

Серіал-рекордсмен від Netflix продовжили на другий сезон

Серіал-рекордсмен від Netflix продовжили на другий сезон
Дія сюжету розгортається на початку XIX ст. у Великобританії. Фото: Netflix

За місяць після прем'єри Netflix продовжив серіал "Бріджертони" на 2-й сезон.

Фільмування почнеться вже цієї весни в Лондоні. Компанія розмістила відеоанонс на офіційному YouTube-каналі.

Костюмована драма за романами Джулі Квін, які стали популярні завдяки поєднанню атмосфери книг Джейн Остін та відвертому опису сексу, продовжить розповідати історію аристократичного лондонського сімейства. У центрі нового сезону опиниться вже не Дафна, а її брати та сестри.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Netflix з'явився новий лідер з переглядів

Прем'єра "Бріджертонів" відбулася 25 грудня 2020 року, встановивши рекорд переглядів на Netflix. За перші 28 днів серіал подивилися 63 млн користувачів.

Дія сюжету розгортається на початку XIX ст. у Великій Британії. Дівчата та юнаки з аристократичних родин мусять за короткий час під тиском суспільства та сім'ї знайти чоловіка або дружину. Старша донька сімейства Бріджертонів Дафна починає пошуки нареченого, але всі її потенційні кохані не вражають.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали найпопулярніший мінісеріал на Netflix

У новому серіалі від Netflix "Бріджертони" британську королеву Шарлотту грає темношкіра актриса. На ролі герцогів, леді та представників королівської родини принципово обрали не білих акторів. Дія відбувається в Англії в 1810-х.

Зараз ви читаєте новину «Серіал-рекордсмен від Netflix продовжили на другий сезон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі