Ексклюзиви
понеділок, 25 січня 2021 00:45

Серіал про перших леді: Хто зіграє Обаму та Форд

Серіал про перших леді: Хто зіграє Обаму та Форд
62-літня Мішель Пфайффер зіграє першу леді Бетті Форд. Створила прецедент, ставши першою політично-активною дружиною президента. Фото: Instagram

Американська актриса Мішель Пфайффер зніметься у серіалі "Перша леді" каналу Showtime. Втілить Бетті Форд - дружину президента США Джеральда Форда, який замінив на посаді Річарда Ніксона.

Мішель Обаму зіграє володарка "Оскару" та "Еммі" Віола Девіс. Наразі шукають виконавицю ролі Елеонори Рузвельт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У серіалі на Netflix покажуть отруєння Бандери та Ющенка

Шоу зніме режисерка Сюзанна Бір. Перший сезон розповідатиме про вищезгаданих перших леді. За словами режисерки, хоче створити "відверте переосмислення американських лідерів".

Бетті Форд була першою леді в 1974- 1977 роках. Створила прецедент, ставши першою політично-активною дружиною президента. Була прихильницею фемінізму, легалізації абортів, лобіювала поправку про рівні права (ERA). Підвищила рівень обізнаності щодо раку молочної залози. Публічно говорила про свою боротьбу з алкоголізмом та наркотичною залежністю. Заснувала центр допомоги наркозалежним.

Зараз ви читаєте новину «Серіал про перших леді: Хто зіграє Обаму та Форд». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі