вівторок, 02 жовтня 2007 16:22

Сердючка вчила танцювати напівголих моделей в еротик-шоу (ФОТО)
8

Свій новий кліп на пісню Kiss Вэрка Сердючка зняла в лазні в оточенні натовпу напівоголених хлопців і дівчат. Співачка у кліпі одягнена в білосніжний халат зі срібною вишивкою і у свій традиційний "зоряний" капелюх.

Спеціально для зйомок одну з київських міських лазень прикрасили срібними зірками і величезними дзеркальними кулями. Вєрчині "брудні" танці перед камерою ідеально доповнили сексуальні дівчата-моделі, одягнені в коротенькі банні халатики, і хлопці в коротких облягаючих шортиках. Напівоголений натовп стояв під струменями води.

Перш ніж почати роботу, Сердючка відрепетирувала всі рухи перед банними дзеркалами.

"Ну що? Готові до парку? - хитро посміхнулася Вєрка. - Починаємо!"

У клубках пару співачка творила справжні дива стриптизу. Своїм еротик-шоу Сердючка завела практично всю знімальну групу.

"Дівчатка, покажіть, на що здатні ваші душі!- підбадьорювала молоденьких актрис співачка. - Ну ж, ну ж! Сексуальніше вигинайтеся! Ех, де роки мої молоді?! - і Вєрка сама почала показувати моделям, як потрібно правильно рухатися".

"Я в лазні як риба у воді, - сказала Вєрка наприкінці зйомок. - Єдине, що заважало, так це дзеркальні кулі. Їх я раз у раз зачіпала своєю зіркою!", пише "Твой день".
Зараз ви читаєте новину «Сердючка вчила танцювати напівголих моделей в еротик-шоу (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі