вівторок, 10 липня 2007 11:55

Російський канал вирізав з ефіру танці Вєрки Сердючки з Лукашенком

Шоу Вєрки Сердючки на сцені "Слов"янського базару" у Вітебську вирізали з телетрансляції на каналі "Росія".

Друзі відомого співака розповіли, що, дізнавшись про свою відсутність у телевізійній версії концерту, Данилко засмутився і образився.

"Це жахливо, – говорить Данилко. Як так можна – спочатку запросити на виступ, а потім вирізати з ефіру?! Це ж просто некрасиво. Із тим, що мене не пускають виступати до Росії, я вже змирився, але не думав, що мене можуть от так надурити".

З ефіру також вирізали і виступ іншої переможниці "Євробачення" від Сербії Марії Шеріфовіч.

На "Слов"янському базарі" у Вітебську Вєрка Сердючка за традицією вийшла з величезною зіркою на голові перед закінченням відкриття фестивалю, потім кинулася до президентської ложі, де весь концерт від початку до кінця сидів Лукашенко. Відважуючи жартики на кшталт: "А де ваш баян, Олександре Григоровичу?" або "Давайте з вами на мобільник сфотографуємося?", артист підняв із місця президента Білорусії і почав разом з ним танцювати.

У керівництві телеканалу поки відмовилися коментувати цю цензуру. "Я вперше від вас про це чую, – прокоментувала Вікторія Арутюнова (радник голови ВГТРК Олега Добродєєва). – Поки ніяких коментарів від керівництва із цього приводу точно не буде".

У травні цього року Андрій Данилко в образі Вєрки Сердючки зайняв друге місце на міжнародному музичному конкурсі "Євробачення-2007".

У Росії Данилка, як він сам говорить, сильно не "злюбили" після конкурсу "Євробачення-2007", на якому Сердючка зайняла друге місце, обійшовши російську групу "Срібло". Як відомо, після того, як слова пісні Вєрки Сердючки "Dancing Lasha Tumbai" були інтерпретовані як "Russia, Good Bye" ("Росія, прощавай"), на адресу Данилка почали лунати погрози. Йому говорили, що концертна діяльність Сердючки в Росії буде припинена.

Тепер директори найбільших концертних майданчиків відмовляються працювати з популярним артистом. Його вже викреслили зі списку гостей кількох крупних російських фестивалів, зокрема, в Сочі та Юрмалі.

За матеріалами:  Твой день, Московский комсомолец.

Зараз ви читаєте новину «Російський канал вирізав з ефіру танці Вєрки Сердючки з Лукашенком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі