Ексклюзиви
пʼятниця, 11 травня 2007 08:51

Російська співачка Глюкоза народила дочку в Іспанії

Відома російська співачка Глюкоzа (Наталія Іонова) народила 10 травня увечері дівчинку, повідомляє газета "Твій день". І мати і дитина почувають себе добре. Маля з"явилося на світ в елітній іспанській клініці, куди співачка виїхала за декілька місяців до пологів.

ГлюкоZa планує провести в Іспанії ще декілька місяців і повернутися до Москви в жовтні.

Наташа виїхала до Іспанії кілька місяців тому і жила в курортному місті Марбелья. Зупинятися в готелі ГлюкоZі не довелося: у чоловіка співачки, мільйонера Олександра Чистякова, є двоповерховий особняк в одному з елітних районів міста. В останні тижні перед пологами Наталія, звикла до активного життя, концертів і світських заходів, нікуди не виїжджала з будинку.

Перша вагітність співачки проходила нелегко: Іонова скаржилася близьким на токсикоз і нездужання, а в кінці березня була змушена звернутися за допомогою до лікарів. Фахівці завірили ГлюкоZу, що серйозної загрози для майбутньої дитини немає, але порадили дбайливіше ставитися до себе.

Коли співачка дізналася, що чекає саме дівчинку, вона призналася, що назве дитину Лідою. "Так звали мою бабусю, і я дам ім"я дочці на її честь ", - завіряла ГлюкоZа, повідомляє Newsru.com.

Зараз ви читаєте новину «Російська співачка Глюкоза народила дочку в Іспанії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі