вівторок, 24 липня 2018 11:35

Роман Стівена Кінга про чарівну машину стане фільмом

Роман Стівена Кінга про чарівну машину стане фільмом
Роман американського письменника Стівена Кінга "З б'юїка" стане фільмом Фото: LibKing.Ru

Роман американського письменника Стівена Кінга "Майже як б'юік" стане фільмом.

Продюсер Ашок Амрітрадж придбав права на повнометражну адаптацію роману. Вільям Брент Белл напише сценарій екранізації та поставить картину.

Роман Кінга, оригінальну назву якого автор запозичив із пісні Боба Ділана, з'явився на прилавках книжкових магазинів 2002-го, пише Variety.

Дія книги розгортається у невеликому містечку Сталтері, штат Пенсільванія. У гаражі місцевої поліції багато років зберігається загадковий темно-синій Бьюік Роудмастер. Звичайна, на перший погляд, машина приховує в собі безліч таємниць. Замість керма у неї велике колесо. Акумулятор хоч і присутній, але ні до чого не підключений. Дроти зі свічок запаяні в кільця. Будь-які подряпини на кузові затягуються самі собою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стівен Кінг став на захист Сенцова

Коли через нещасний випадок із п'яним водієм гине місцевий поліцейський Керт Вілкокс, його син Нед починає своє розслідування. Поступово він приходить до висновку, що зі смертю якось пов'язаний зловісний Бьюік, всередині якого, на думку поліцейських, ховається портал до іншого виміру.

Успіх "Воно" у 2017 році прискорив інтерес голлівудських студій до Стівена Кінга. У розробці знаходиться відразу кілька проектів, заснованих на творах класика хоррора, включаючи "Кладовище домашніх тварин", "Довгу прогулянку" і "Храм із кісток".

Стрімінговий сервіс Netflix планує зняти фільм за повістю "У високій траві", яку написав Стівен Кінг спільно зі своїм сином Джо Гіллом.

Зараз ви читаєте новину «Роман Стівена Кінга про чарівну машину стане фільмом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі