четвер, 09 квітня 2015 14:53

Роберт Де Ніро зіграє засновника Ferrari

Роберт Де Ніро зіграє засновника Ferrari

Американський актор Роберт Де Ніро зіграє знаменитого Енцо Феррарі, який заснував однойменну легендарну італійську марку.

Як повідомляє Motorsport з посиланням на Il Messaggero, зйомки почнуться найближчим часом. На екрани картина повинна вийти в 2016 році.

"Для мене велика честь розповісти про життя цієї видатної людини, який зробив революцію у світі автомобілів і змінив історію", - заявив Де Ніро.

Продюсуванням займеться колишній фотограф Джанні Боццаккі, що володіє Triworld Cinema, а також належна Де Ніро Tribeca Enterprises. За словами Боццаккі, режисером може виступити Клінт Іствуд, який зацікавлений в проекті, але має намір спочатку прочитати сценарій.

Творці обіцяють високобюджетний фільм, сюжет якого охоплює період з моменту підстави мазкі в 1940-х до 1980-х років.

Енцо Феррарі в 1947 році заснував компанію, яка в даний час входить в концерн FIAT. Ferrari виробляє спортивні автомобілі, має команди в різних гоночних серіях, у тому числі в "Формулі-1". Енцо Феррарі помер в 1988 році у віці 90 років.

Де Ніро міг зіграти знаменитого італійця ще в 1993 році, коли про фільмі-біографії замислювався Майкл Манн, але проект так і не був реалізований.

Зараз ви читаєте новину «Роберт Де Ніро зіграє засновника Ferrari». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі