вівторок, 30 липня 2019 12:58

Режисер "Назви мене своїм ім'ям" може екранізувати "Володаря мух"

Режисер "Назви мене своїм ім'ям" може екранізувати "Володаря мух"
Лука Ґуадан'їно планує екранізувати антиутопічний роман "Володар мух" Вільяма Голдінга. bloody-disgusting.com

Італійський режисер Лука Ґуадан'їно планує екранізувати роман британського письменника Вільяма Голдінга "Володар мух". Розповідає про життя хлопчиків, які пережили авіакатастрофу та опинилися на безлюдному острові. У них з'явилася певна ієрархія та міфологія. Один із дітей став вождем. Вони почали вірити у таємничу та жорстоку істоту на ім'я "Володар мух".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мартін Скорсезе зняв кримінальний фільм із Робертом Де Ніро та Аль Пачіно

Книга "Володар мух" Вільяма Голдінга вийшла 1954-го. Була задумана як іронічний коментар до "Коралових островів" Роберта Майкла Баллантайна 1858-го - пригодницької історії в жанрі робінзонади, де оспівуються оптимістичні імперські уявлення вікторіанської Англії.

Режисер Лука Ґуадан'їно зніме молодіжний серіал із Хлоєю Севіньї у головній роль. Матиме назву "Ми ті, хто ми є", виходитиме на американському телеканалі HBO.

Розповість про 14-річного Фрейзера Вілсона, що разом із батьками переїздить на військову базу в Італію. Там він знайомиться із однолітками та переживає перше кохання.

Також до акторського складу увійдуть Кайл МакЛоклен і Міа Гот. Зйомки розпочнуться в Італії наприкінці липня.

Зараз ви читаєте новину «Режисер "Назви мене своїм ім'ям" може екранізувати "Володаря мух"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі