середа, 17 жовтня 2018 21:50

Рабиня Ізаура в Україні: ідол мільйонів жінок прийняла буддизм і стала вегетаріанкою
5

30 років тому на телеекранах показали знамениту мильну оперу бразильський серіал "Рабиня Ізаура".

Автор: kp.ua
  30 років тому вперше показали серіал «Рабиня Ізаура»
30 років тому вперше показали серіал «Рабиня Ізаура»

Вперше був показаний в 1976 році. Однак на території СРСР перші 5 серій продемонстрували 16-20 жовтня 1988 року. "Мило" настільки сподобалось радянським домогосподаркам, що багато хто до цих пір пам'ятають імена всіх головних героїв і сюжет, пише kp.

Що стало з акторами улюбленого серіалу через 30 років?

Луселія Сантуш (Сантус), вона ж Ізаура

Автор: kulturologia.ru
  Луселія Сантуш (Сантус), вона ж Ізаура
Луселія Сантуш (Сантус), вона ж Ізаура

Перша і найзначніша роль дісталася їй у 19 років. Сантуш стала справжнім секс-символом своєї країни. Кілька разів знялася для бразильського журналу Playboy.

Актриса вважається однією з найбагатших знаменитостей Бразилії. У неї розкішна вілла в найпрестижнішому районі Ріо-де-Жанейро. Є колекція рідкісних і дорогих автомобілів. Після поїздки до Тибету вона прийняла буддизм, захопилася йогою і стала вегетаріанкою. Зараз вона розлучена, їй 61 рік. Луселія продовжує грати на сцені театру і любить екстремальний спорт.

Рубенс ді Фалко, який зіграв Леонсио

Автор: kp.ua
   Рубенс ді Фалко, який зіграв Леонсио
Рубенс ді Фалко, який зіграв Леонсио

До ролі в серіалі "Рабиня Ізаура" він був уже знаменитим 45-річним актором. Але жорстокий тиран Леонсио Алмейда в його виконанні приніс йому світову популярність. Сім'ї Ді Фалко так і не створив. У 2008 році він помер від серцевого нападу у віці 76 років.

Зені Перейра в ролі Женуаріі

Автор: kp.ua
  Зені Перейра в ролі Женуаріі
Зені Перейра в ролі Женуаріі

Мудра і добра тітонька Женуарія стала улюбленицею телеглядачів. Виконавиця цієї ролі Зені Перейра вперше зіграла в 1959 році у фільмі "Чорний Орфей", який приніс Бразилії "Оскар" і "Золоту пальмову гілку". Але серіал подарував їй любов народу. Померла вона в 2002 році у віці 77 років. Останню її героїню в серіалі "Моя батьківщина" звали Ізаура.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стрічку про алкоголіка подивилися 62 мільйони людей

З 20 по 27 жовтня головна актриса серіалу "Рабиня Ізаура" Луселія Сантуш побуває в Україні. Її запросив мандрівник, телеведучий програми "Світ навиворіт" Дмитро Комаров. З нею познайомився під час зйомок нового сезону проекту в Бразилії.

Автор: kp.ua
  Луселія Сантуш їде в Україну
Луселія Сантуш їде в Україну

"Нам було цікаво знайти ідол мільйонів жінок, яка змушувала плакати навіть чоловіків, знамениту рабиню Ізауру, і подивитися, як сьогодні живе актриса.

Телеведучий також спробував навчити Луселія готувати український борщ. В процесі обміну кулінарним досвідом виявилося, що борщ - одне з найулюбленіших страв актриси. Але готує вона його своїм особливим способом.

Актриса відвідає не тільки Київ. Разом з Дмитром Комаровим поїде в тур в інші міста України. Це Харків, Дніпро, Ужгород, Чернівці, Одеса, щоб провести з шанувальниками творчі зустрічі.

13 жовтня 1934 року народився улюблений мільйонами актор Савелій Крамаров.

68 ролей зіграв і озвучив він у СРСР та США. Найвідоміші — у стрічках "Друг мій Колька", "Невловимі месники", "Джентльмени удачі", "Іван Васильович змінює професію", "Велика перерва", "Дванадцять стільців".

Савелій з дитинства мріяв стати артистом.

Зараз ви читаєте новину «Рабиня Ізаура в Україні: ідол мільйонів жінок прийняла буддизм і стала вегетаріанкою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі