четвер, 19 серпня 2010 14:26

"Вампіри" визнані найсексуальнішими чоловіками року

"Вампіри" визнані найсексуальнішими чоловіками року

Зірка вампірської саги "Сутінки" Роберт Паттінсон визнаний найсексуальнішим чоловіком року за версією жіночого журналу Glamour.

Слідом за 24-річним актором в рейтингу, складеному на основі опитування читачок видання, розмістився його колега по "Сутінках", 18-річний Тейлор Лотнер. Третє місце хіт-параду найсексуальніших чоловіків дісталося Іену Сомерхолдеру, виконавцю ролі Деймона Сальваторе в телесеріалі "Щоденники вампіра".

Примітно, що і четверта позиція списку залишилася за актором з вампірської картини, австралійцем Ксав"єром Семюелем, котрий зіграв в третьому фільмі саги "Сутінки" - "Затемнення". Закриває п'ятірку найсексуальніших чоловіків Келлан Латс, виконавець ролі вампіра-вегетаріанця у "Сутінках".

Другу половину десятки відкриває 47-річний Джоні Депп, який в 2009 році зайняв друге місце в списку Glamour. Окрім Деппа, який регулярно потрапляє в подібні списки, лідерські позиції здали й інші визнані секс-символи. Так, Девід Бекхем опустився з четвертого місця на 21-е, Бред Пітт - з п'ятого на 33-е, а Джордж Клуні - з сьомого на 35-е.

З повним списком найсексуальніших чоловіків за версією журналу Glamour, можна ознайомитися на офіційному сайті видання. Рейтинг складається з 50 позицій.

Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «"Вампіри" визнані найсексуальнішими чоловіками року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі