середа, 16 травня 2007 13:52

"Автоматичний презерватив" переміг на виставці "Бізнес інноваційних технологій - 2007"

Житель Петербургу винайшов автоматичний спосіб надягати презерватив. Олександр Феліцин, випускник мехмату МГУ ім. М. В. Ломоносова, фахівець з комп"ютерного моделювання ембріонального розвитку, працював над ідеєю декілька років.

"Самі розумієте, звичайні презервативи вимагають дуже багато час для надягання і сильно відволікають від процесу, - розповідає про свою ідею Олександр. - І одного разу мені в голову прийшла думка: ось би зробити так, щоб він автоматично надягався в потрібний момент".

На вигляд виріб не більше звичайного презерватива. Маленька пластмасова коробочка з мініатюрною кнопкою легко поміщається в кишені. Користуватися нею, за словами Олександра Феліцина, так само просто, як заварювати чай одноразовим пакетиком. Все проробляється однією рукою за кілька секунд.

Натискаєте кнопку, і з коробочки виїжджає утримувач з презервативом. Утримувач акуратно витягає "гумку" з пакету, автоматично розтягуючи її в сторони, розпакувавши на статевому органі. Після чого коробочка легко від"єднується, і чоловік готовий далі насолоджуватися сексом.

Інновація брала участь в конкурсі і викликала бурю емоцій у бізнесменів. На конкурсі "Бізнес інноваційних технологій - 2007" винахід зайняв перше місце, вигравши у пристрою, що дозволяє використовувати телевізійний пульт для комп"ютера, пише "Комсомольська правда".
Зараз ви читаєте новину «"Автоматичний презерватив" переміг на виставці "Бізнес інноваційних технологій - 2007"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі