четвер, 15 березня 2007 18:11

Пустовіт надихнули єврейські пісні. Ващук теж почав шити (ФОТО)
12

Двадцятий український тиждень прет-а-порте відкрила у четвер колекція Лілії Пустовіт (NB Poustovit). Моделі в чоловічих капелюхах і шовкових сукнях дефілювали під єврейські наспіви "Хава нагіли". За словами Пустовіт, на колекцію надихнули не стільки євреї, як концерт білоруського гурту "Камерата". Серед віп-клієнтів на показі сиділи Віталіна Ющенко, Анастасія Катеринчук, Олег Рибачук з дружиною Інною, скульптор Олег Пінчук. Пізніше за інших прийшли Аня і Аліна з гурту "Алібі".





Вікторія Гресь пошила колекцію на замовлення французької кави ("Carte Noire"). Відеоряд показу змонтували з уривків французького фільму "Амелі".


Осінньо-зимову колекцію "Золото" Віктор Анісімов робив разом із захисником київського "Динамо" Владиславом Ващуком. Дружина футболіста, власниця мережі ресторанів Маргарита Січкар, подала ідею створити для них торгову марку і назвати її за ініціалами дизайнера і спортсмена - "Вава" (WAWA). - Носитиму на собі всі речі пошиті Анісімовим, крім жіночих - пообіцяв Ващук. На питання, чому в колекції "Золото" так багато чорного, Віктор Анісімов каже, що в Донецьку все золото чорне. Заклеєними ротами моделей донецький дизайнер нагадує - "мовчання-золото".




Текст і фото "Газета по-українськи"
Зараз ви читаєте новину «Пустовіт надихнули єврейські пісні. Ващук теж почав шити (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі