понеділок, 14 травня 2007 10:22

Пугачова обматюкала Сердючку (ФОТО)

Мало не першою Сердючку з другим місцем привітала Примадонна російської естради Алла Пугачова. Надіслала смс-ку.

"Там з матюками. Правда, з хорошими, добрими матюками", - сказав Данилко на прес-коференції в Києві.

"Взагалі, неначе на "Слов"янському Базарі" побував, - розповідає артист. - Правда, за декілька днів перебування в Хельсінкі ми зіпсували всю малину всім іншим. Ми відчули таку заздрість, ви навіть уявити собі не можете. На прес-конференціях і вечірках ми могли знаходитися лише по 15 хвилин. Тому, що увага журналістів відразу перемикалася на нас. Відчувався дуже великий негатив з боку, не говоритиму, яких країн. Ще мене дуже засмутила історія, яка відбулася на каналі ОРТ. Виступала наша Наталія Вітренко в програмі у Андрія Малахова. Говорила про мене погано. Це було так не красиво і так несправедливо. Я вдячний Ларисі Доліній, яка заступилася, і Аллі Борисівні Пугачовій".

"Нас накручували три дні, що у нас буде перше місце, - признався Данилко. - І наші дівчата в це повірили. Плакали потім в номері. А я не засмучений. Як можна порівнювати пісню "Молитва" і "Танцен"? Під одну потрібно плакати, під іншу - веселитися. У нас з Сербією склалися дуже теплі стосунки, і я, між іншим, за неї вболівав. Перед виходом на сцену ми з Марією обмінювалися жестами. Тому, що вона, напевно, так само знає англійський, як і я. До речі, серби під час голосування підбігли до нас і сказали: навіть якщо ви не переможете - ви кращі!"

"Після фіналу мені біля ліфту подарували квіти від президента. Причому без пафосу, типу: квіти від Президента України! А просто передали. Привітали. І ще ікону подарували", - також признався артист, пише "КП в Украине".
Зараз ви читаєте новину «Пугачова обматюкала Сердючку (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі