неділя, 21 квітня 2019 21:45

Пройшов фестиваль "Зоряних війн"

Пройшов фестиваль "Зоряних війн"
Конвент Star Wars Celebration відбувся в Чикаго. Фото: gamesradar.com

У Чикаго, США, пройшов 16-й фестиваль медіафраншизи "Зоряні війни" - Star Wars Celebration. Конвент було присвячено фільмам, серіалам, відеоіграм, книжкам, коміксам, а також косплею космічної саги.

На заході показали перший тизер дев'ятого дев'ятого епізоду кіносерії "Зоряні війни", що отримав назву "Сходження Скайвокера". Це завершальний розділ саги про Скайвокерів. Вийде у прокат 19 грудня.

Продемонстрували трейлер сьомого сезону мультсеріалу "Війни клонів". Складатиметься з 12-ти серій. Дія розгортається між другим і третім епізодами франшизи. Стартує 12 листопада на стрімінговому сервісі Disney+.

Показали трейлер відеогри Star Wars Jedi: Fallen Order в жанрі пригодницький екшен від третьої особи. Дія відбувається після подій третього епізоду "Помста ситхів". Реліз відбудеться 15 листопада.

Представили трейлер гри Vader Immortal: A Star Wars VR Series — Episode I для окулярів віртуальної реальності Oculus Quest та Oculus Rift.

На офіційному каналі "Зоряних війн" в YouTube також з'явився ролик про весь цьогорічний фестиваль.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стрімінговий сервіс Disney буде дешевший за Netflix

Основною темою Star Wars Celebration 2019 стало двадцятиріччя фільму "Зоряні війни. Епізод І. Прихована загроза". Перший фестиваль "Зоряних війн" відбувся 1999 року саме з нагоди виходу цієї стрічки, за півмісяця до її прем'єри.

Зараз ви читаєте новину «Пройшов фестиваль "Зоряних війн"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі