середа, 20 жовтня 2021 14:03

Пристрасні поцілунки жінок та жорстоке побиття лідера гурту показали в кліпі Måneskin

Пристрасні поцілунки жінок та жорстоке побиття лідера гурту показали в кліпі Måneskin
Måneskin випустив провокативний кліп на пісню Mammamia. Фото: instagram.com/maneskinofficial

Італійський гурт Måneskin випустив відеороботу на трек Mammamia. Переможець Євробачення-2021 потішив фанів довгоочікуваною прем'єрою.

Кліп, опублікований на офіційному YouTube-каналі, уже переглянули понад 1,6 млн разів. За сюжетом, соліста колективу - Дам'яно Давіда - б'ють та знущаються над ним інші учасники гурту у різних локаціях. Музиканти жорстоко розправляються з колегою: топлять у туалеті, заколюють ножем і забивають гітарою. Наприкінці кліпу Дам'яно сідає до автівки з іншими учасниками гурту, і вони їдуть далі.

У коментарях фани рок-гурту висловили думку щодо провокативного відео.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кароль та Ivan NAVI прогулялися Львовом і випустили mood video

"Який шикарний треш. Ідея з побиттям фронтмена геніальна", "Бідний Дам'яно – його вже всі вбили, а він все ще співає", "Ніхто не перетягує ковдру на себе, всі рівнозначні члени банди. А Вікторія (басистка гурту Вікторія де Анджеліс. - Gazeta.ua) приголомшливо зіграла, немов справжня акторка", "Я вважаю, що можлива інтерпретація вбивства співака зводиться до відмови від ідеї, що співак є обличчям гурту, а Måneskin – про рівність можливостей для всіх".

Учасники італійського рок-гурту Måneskin приголомшили фанів фотографіями у стилі ню.

Переможці пісенного конкурсу Євробачення-2021 позували повністю голими. Усі чотири музиканти – вокаліст Дам'яно Давід, басистка Вікторія де Анджеліс, гітарист Томас Раджі та барабанщик Ітан Торкіо – прикрили інтимні місця смайлами у вигляді зірки.

Зараз ви читаєте новину «Пристрасні поцілунки жінок та жорстоке побиття лідера гурту показали в кліпі Måneskin». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі