четвер, 15 червня 2017 10:11

Помер виконавець головної ролі фільму "Москва сльозам не вірить"
7

Олексій Баталов помер у ніч на 15 червня
Фото: 24smi.org
Олексій Баталов помер у ніч на 15 червня
Олексій Баталов помер у ніч на 15 червня
Олексій Баталов помер у ніч на 15 червня
Олексій Баталов помер у ніч на 15 червня

У ніч на 15 червня в лікарні у Москві помер актор Олексій Баталов, відомий за головною роллю у фільмі "Москва сльозам не вірить". Із лютого цього року він хворів, переніс операцію.

"У середині травня Баталова екстрено госпіталізували до лікарні після того, як у нього почалися ускладнення після нещодавньої операції. Як тоді повідомив представник артиста, причиною госпіталізації стало підвищення артеріального тиску.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олексій Жарков вкладав душу в найменший епізод

Тоді ж дружина актора Гітана Леонтенко розповіла, що її чоловік два місяці перебуває у лікарні. За словами Леонтенко, актора госпіталізували з переломом ноги в двох місцях", - повідомляє ТСН.

Олексій Баталов був актором театру і кіно, кінорежисером, сценаристом. Зіграв у 34 фільмах. Найвідоміші - "Москва сльозам не вірить", "Дама з собачкою", "Летять журавлі".

Американський актор Адам Вест помер у Лос-Анджелесі у віці 88 років. Актор виконав роль супергероя Бетмена в однойменному телевізійному серіалі, заснованому на коміксах. Його показували в США з 1966-го по 1968-й рік.

Останнім часом Вест страждав від лейкемії. Він пішов з життя в оточенні близьких.

Зараз ви читаєте новину «Помер виконавець головної ролі фільму "Москва сльозам не вірить"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі