Ексклюзиви
пʼятниця, 07 лютого 2014 13:07

Політики, вівці, памперси - на Грушевського розвісили "майданівські" карикатури
20

Фото: Фото: life.pravda.com.ua

У столиці на перехресті вулиці Грушевського та Хрещатика відкрилася виставка малюнків графіки Юрія Журавля – лідера рівненського гурту OT VINTA. Мистецькі твори розмістилися на будівельному паркані, від якого залишилися лише стовпи.

Юрій Журавель розповідає, що біля картин постійно купа людей: вони сміються, фотографують і обговорюють. "Я навіть забувся підготувати якийсь стендик з інформацією про себе. Люди постійно питають - а скільки і які художники це малювали. Приємно, що я тягну за декількох", - ділиться він. За його словами, виставка триватиме "до перемоги".

"Мій гострий олівець, гітара, горлянка - теж достойна зброя. Зламається олівець, порвуться струни і зірветься голос - продовжу боротьбу кулаками, зубами, тілом...", - каже Юрій.

Юрій Журавель - український музикант з Рівного, лідер та вокаліст гурту OT VINTA, художник, аніматор, громадський діяч, актор і сценарист.

Зараз ви читаєте новину «Політики, вівці, памперси - на Грушевського розвісили "майданівські" карикатури». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі