вівторок, 02 березня 2021 00:45

Пол Маккартні напише пісенну автобіографію

Пол Маккартні напише пісенну автобіографію
Пол Маккартні анонсував вихід автобіографічної книги. Складатиметься зі 154 його пісень. Фото: Instagram

Британський музикант та екс-учасник гурту The Beatles Пол Маккартні напише автобіографію. Матиме назву "Тексти: з 1956-го по сьогодення". Планує розповісти історію 64-літньої кар'єри в алфавітному порядку.

"Тексти…" вийдуть у двох томах. Міститиме тексти 154 пісень, фрагменти з інтерв'ю музиканта з поетом та лауреатом Пулітцерівської премії Полом Малдуном, чернетки, листи і фотографії, які ніколи не публікувалися.

"Я збився з рахунку, скільки мене питали, чому я все ще не написав автобіографію. Але час все не приходив. Єдине, що мені завжди вдавалося робити, удома чи в дорозі, - це писати пісні. Коли люди досягають певного віку, вони починають вести щоденники, щоб згадати і зберегти минуле. У мене немає таких записників. У мене є мої пісні", - каже Пол Маккартні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прем'єра українського фільму відбулася на Берлінському кінофестивалі

Книга вийде 2 листопада. Попереднє замовлення коштує $100.

Пол Маккартні випускав збірник віршів Blackbird Singing, написаних з 1965 по 1999 роки, дитячу книгу "Високо в хмарах", "Привіт, дідусь!" - книжку з картинками для дітей, засновану на його відносинах з вісьмома онуками і ілюстровану художницею Кетрін Дерст.

Дочка Маккартні, Мері, зніме документальний фільм про нього та Abbey Road. The Beatles створили в цій студії 190 зі своїх 210 пісень. 1969-го своїй 12-й платівці дали назву Abbey Road. Широку популярність здобула обкладинка, на якій четвірка переходить однойменну вулицю.

Зараз ви читаєте новину «Пол Маккартні напише пісенну автобіографію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі