четвер, 11 червня 2020 17:39

Показали видовищний тизер українського історичного фільму "Фортеця Хаджибей"

Показали видовищний тизер українського історичного фільму "Фортеця Хаджибей"
Стрічка занурить глядача в історію кінця XVIII століття. Фото: кадр із фільму

Тизер пригодницького історичного фільму "Фортеця Хаджибей" режисера Костянтина Коновалова представила Одеська кіностудія. Прем'єру фільму заплановано на жовтень 2020 року.

Стрічка створюється за підтримки Державного агентства України з питань кіно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали трейлер фільму про українців, які прославились у НХЛ

Кінокартина переносить глядача в період російсько-турецької війни за території Північного Причорномор'я. Козак Андрій отримує завдання передати важливу інформацію у Стамбул. Для цього йому треба визволити з темниці батька своєї коханої – турецької красуні Фатіми. Молоді люди наважуються на ризиковану операцію.

Стрічку знято в традиціях золотого фонду Одеської кіностудії, кажуть автори фільму.

"Це фільм для сімейного перегляду - про дружбу і кохання, боротьбу добра і зла, благородство й підступність. Динамічний сюжет, бойові сцени, фехтування, вибухи, постріли, їзда верхи, чудові костюми, докладний реквізит - все це занурить глядача в історію кінця XVIII століття", - відзначають творці.

Трейлер серіалу "Точка нуль" про війну на Донбасі вийшов у мережі. Проєкт створили українські військові.

Робота над фільмом почалася після того, як 2016-го журналіст Андрій Стельмах поспілкувався з Олександром Матяшем, який відслужив добровольцем в АТО.

Зараз ви читаєте новину «Показали видовищний тизер українського історичного фільму "Фортеця Хаджибей"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі