понеділок, 25 січня 2021 13:16

Показали трейлер одного з найочікуваніших фільмів 2021 року

Показали трейлер одного з найочікуваніших фільмів 2021 року
У фільмі знімаються Александр Скарсгард, Міллі Боббі Браун та інші. Фото: Etcetera Media

Кіностудія Legendary випустила трейлер фільму "Годзілла проти Конга", який нещодавно назвали одним із найбільш очікуваних фільмів поточного року.

За сюжетом, у стрічці зійдуться легендарні монстри - Годзілла та Кінг-Конг. Люди разом з Конгом відправляються в небезпечну подорож, аби знайти його справжній будинок. Серед супроводжуючих - дівчинка-сирота. Вона єдина, хто може спілкуватись із велетнем. У морі на них нападає розлючений Годзілла. Їх вирішують зіштовхнути у сутичці та стерти обох з лиця землі.

У фільмі знімаються Александр Скарсгард, Міллі Боббі Браун та інші. Картина з'явиться в кінотеатрах 21 травня 2020 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Про Кінг-Конга зняли 7 фільмів

2 величезні монстри вже з'являлися разом на широких екранах у стрічці "Кінг Конг проти Годзілли", знятої Ісіро Хондою 1962 року. Тоді гігантська мавпа стала на захист одного з японських міст, на який напала Годзілла.

"Годзілла проти Конга" стане черговою частиною кіновсесвіту Legendary Entertainment і Warner Bros., який будують навколо знаменитих гігантських монстрів. Першою у франшизі стала стрічка "Годзілла" режисера Ґарета Едвардса. Також у березні 2017-го вийшов блокбастер "Конг: Острів Черепа" Джордана Вот-Робертса.

Зараз ви читаєте новину «Показали трейлер одного з найочікуваніших фільмів 2021 року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі