понеділок, 17 травня 2021 00:45

Показали трейлер лесбійської драми про монашок

Показали трейлер лесбійської драми про монашок
У фільмі "Бенедетта" Пола Вергувена Вірджинія Ефіра грає монашку, яку звинувачують в сексуальних зв'язках з іншими черницями та одержимості дияволом. Фото: Twitter

У мережі з'явився перший трейлер лесбійської драми "Бенедетта". Прем'єра відбудеться 9 липня на Каннському кінофестивалі.

Це перший фільм режисера Пола Вергувена після п'ятирічної перерви. Останньою картиною був трилер "Вона" з Ізабель Юппер.

"Бенедетта" розповість про події XV століття, коли молода дівчина Бенедетта Карліні приходить у монастир. Ще з молодих років відома чудесами, які творить, тож героїня одразу починає впливати на життя оточуючих. Це не подобається релігійній верхівці. Ускладнює ситуацію роман, який Бенедетта заводить з новенькою послушницею. Жінку звинувачували в сексуальних зв'язках з іншими черницями та вважали одержимою дияволом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вийшов трейлер з чорною актрисою в ролі королеви Англії

Основою сюжету стала книжка Immodest Acts: The Life of a Lesbian Nun in Renaissance Italy американської історикині Джудіт Браун.

Головні ролі виконали Вірджинія Ефіра, Шарлотта Ремплінг, Ламбер Вільсон й Дафна Патакі.

Пол Верговен – нідерландський та американський режисер, відомий за фільмами "Згадати все" з Арнольдом Шварценеггером та "Основний інстинкт" із Шерон Стоун. У своїх роботах кінематографіст використовує сцени еротики та насильства.

Зараз ви читаєте новину «Показали трейлер лесбійської драми про монашок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі