середа, 13 червня 2018 14:27

Показали перші кадри фентезі про казкове слоненя Дамбо

Показали перші кадри фентезі про казкове слоненя Дамбо
Герой діснеївського фільму "Дамбо" має надто великі вуха. Фото - afisha.rambler.ru

Вийшов перший український трейлер фентезійної картини "Дамбо" кінокомпанії "Дісней". Режисер - Тім Бартон. У фільмі грають зірка "Дім дивних дітей міс Сапсан", "Казино "Рояль" - Ева Грін, актори Колін Фаррелл, Майкл Кітон.

В український прокат картина вийде 28 березня 2019 року.

Базується стрічка на мультфільмі Волта Діснея 1941-го. 1947 року мультфільм "Дамбо" нагородили на Канському фестивалі як найкращу анімацію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Табурет біля океану та співаючий доброволець: 5 найвідоміших фільмів Леоніда Кантера

За сюжетом, цирковій слонисі місіс Джамбо лелека приносить слоненя з надто великими вухами. Мешканці цирку дали йому прізвисько Дамбо - від англ. dumb - дурний. Слоненя стає причиною невдачі складного циркового трюку. Всі знайомі відвертаються від нього, окрім мишеняти Тімоті. Разом з'ясовують, що слоненя вміє літати. Згодом він втілює небачений цирковий номер. Тімоті стає особистим імпресаріо Дамбо і підписує йому контракт з Голлівудом.

Син музиканта Боба Марлі зніме документальний фільм про батька спільно з Paramount Pictures. Кінострічка розповість про життя і кар'єру Боба Марлі, про те, як він познайомив світ і реґі.

Зараз ви читаєте новину «Показали перші кадри фентезі про казкове слоненя Дамбо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі