вівторок, 10 жовтня 2017 13:04

Показали місто жахів Стівена Кінга

Показали місто жахів Стівена Кінга
Фото- youtube.com

В Youtube опублікували трейлер серіалу "Касл-Рок" за романами американського письменника Стівена Кінга. За жанром фільм - психологічні жахи. В основу лягли твори письменника, у яких події відбуваються у вигаданому місті Касл-Рок. Знаходиться воно нібито у американському штаті Мен, з якого походить Кінг. У Касл-Рок, зокрема, розгортаються події романів "Мертва зона", "Куджо", "Темна половина", "Потрібні речі", "Коротка дорога місіс Тодд", "Людина в чорному костюмі".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Трамп — наче імпульсивний підліток" - Стівен Кінг

Головні ролі у серіалі зіграли новозеландська акторка Мелані Лінскі, американці Скотт Гленн ( "Мовчання ягнят"), Андре Холланд ( "Місячне сяйво") і шведський актор Білл Скашгорд ( "Воно"). На екрани фільм вийде у 2018 році.

Стівен Кінг пише в жанрах: жахи, трилер, фантастика, фентезі, містика, драма. У світі продали понад 350 млн екземплярів його книжок. За ними знялинизку художніх фільмів, телевізійних постановок, створили комікси. Стівен Кінг опублікував 55 романів. Сім - під псевдонімом Річард Бахман, і п'ять науково-популярних книжок. Написав близько 200 оповідань.

Зараз ви читаєте новину «Показали місто жахів Стівена Кінга». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі